PLEK VOOR JOU

"Eigenlijk niemand begrijpt wat mij echt bezig houd. Erover praten is bij ons geen gewoonte. En iedere dag worstel ik mij door de verplichtingen en dagelijkse bezigheden heen. Soms vraag ik mij af waar de creativiteit van vroeger gebleven is. Het lijkt ook wel of dat verboden terrein is. Ik moet gewoon doen wat mijn taak is en daar heb ik de handen vol aan. Er blijft ook echt geen tijd en energie over om nog eens wat creatiefs te doen. Mijn agenda is gevuld met wat er van mij verwacht wordt. Er is niets om naar uit te kijken. 

Aan de mensen om mij heen merkt ik dat ze wel wat positiviteit kunnen gebruiken, ze hopen dat ik er voor hen ben en dat wil ik ook wel, maar ik ben bang dat ik dat niet goed kan volhouden en heb het idee dat ik leegloop.

En ik heb geen idee hoe ik hier uit kan stappen!"


Marjanne weet hier alles van en neemt jou in deze cursus stap voor stap mee op weg, zodat jij met nieuwe energie en inspiratie verder kan.

Je komt dichter bij wie jij echt bent en leert keuzes maken waar jij blij van wordt!

CURSUSDATA EN MEER


Is gestart. Donderdag 2 en 23 september, 14 oktober, 4 en 25 november en 17 december de afsluiting. 


Nieuwe groep: Zodra het aantal bespmettingen en zieken weer meer behapbaar is voor de zorg. Willen wij graag weer een nieuwe groep starten. Schrijf je in voor ZicHTLINE om hierover op tijd op de hoogte gebracht te worden.


Opzet: De ervaring vanuit de vorige groep leert dat we de groep nog waardevoller kunnen maken door het programma aan te passen. In grote lijn betekend dit: 

  • 4 bezinnings- doe dagen in de groep incluis lekkere lunch.
  • 3 individuele sessies, 1 vooraf, 1 halverwege en 1 afsluitend.
  • Materiaalgebruik is bij de prijs inbegrepen.
  • Adres is Zandstraat 171, Veenendaal.

VORMGEVEN

De Cursus Beeldend Vormgeven gaat over het zelf vormgeven aan thema's die je bezig houden. Het kan gaan over rouw, verlies, belangrijke veranderingen in je leven. Natuurlijk kan het ook gaan over wat jou kracht geeft, over waar jij van droomt.

Als je deze cursus gaat doen hoef je helemaal geen ervaring te hebben met beeldend vormgeven. Marjanne helpt je materialen en technieken uitproberen en kiezen, waarbij het vooral gaat over waar jij zin in hebt.

Ben jij iemand die juist al wel ervaring heeft met schilderen, tekenen of beeldhouwen, ook dan ben je welkom. Zo vaak horen wij deze mensen zeggen: ik zou het weer eens op moeten pakken, maar ik heb er eigenlijk niet echt een plek voor en wanneer zou ik het moeten doen?

Die plek bieden wij jou dus in het Atelier van Voorde Beeldend aan de Zandstraat. Kijk, ieder in de groep gaat zijn eigen ding doen, Marjanne begeleid je heel persoonlijk op wat jij van haar nodig hebt. Dat vraagt ze uit en voelt ze aan. Haar creativiteit en vertrouwen in wat mensen kunnen, zullen jou de stimulans geven om echt aan de slag te gaan.


Weet jij het al: dit is wat ik zoek! Meld je alvast aan.

Zodra het mogelijk is starten we met een nieuwe groep.